Saturday, January 22, 2011

22.01.2011 - mereannid

Jõle raske on ette kujutada, et kuskil on hetkel talv ja lund sajab. Päriselt ka. Meie magasime ilusti kella kaheksani ja suundusime seejärel hommikust sööma – mõned singisaiad, puuviljad ja kohv oli igati sobiv algus päevale. Jalutasime natukene „linnas“ ja üritasime leida mulle uusi bikiine, mis osutus täiesti lootusetuks ürituseks. See-eest ühe palmidega tassi sai. Jube palju on neid vendi, kes tassivad ehteid või päikseprille stendiga kaasas ja üritavad sulle maha ärida. Tüütu võitu.

Randa siirdusime pärastlõunal, et igaks juhuks mitte väga ära põleda. Ujuda ei saanud endiselt, tundub, et see siin ongi selline tuuline rand (otse mere suunas ju ka).

Lõuna / õhtusööki läksime seekord sööma varakult – kella neljast – et jõuaks ikka ära süüa enne kui koht kinni pannakse. Valikuks osutus La Isla nimelisse kohta, kus seekordseks valikuks osutus special mereannivalik ehk koka soovitus nr. 1. Seda pakutakse alates 2-le inimesele, tuuakse lauda selline suur ilus vaagen erinevate mereandide ja kaladega. Oli igati maitsev ja hea, väikseks puuduseks oli võib-olla see, et lisandiks olid millegi pärast friikartulid (noo kuulge, kes sööb kartulit mereandidega eksole). Samas mereande oli palju ja nad olid maitsvad. Kõrvale Tšiili valge vein. Tundub, et veinivalikut neil väga ikka ei ole, alati on see sama vana hea tšiili.

Kella 6st oli pime, seega mõistlikuks otsuseks oli haarata poest veel pudel veini ja ronida võrkkiike.

No comments:

Post a Comment